HUM! - AGENDA: beurzen en geplande uitgaven


DE TWEEDE HELFT VAN 2020

september 2020

Langzaamaan komen we weer een beetje op stoom! Ons eerste album van inspecteur Bayard is goed ontvangen, zodat we gelijk met het tweede aan de slag zijn gegaan. Ligt nu bij de drukker, samen met het eerste deel van Junk, de western tweeluik van Brüno en Pothier. Ook gaat deze week de volgende dikke zwartwit Tex Willer naar de drukker: Seminoles. Verder in de tweede helft van 2020: Kitty Beaufort deel 2 (Wierook en jazz), Charley's Oorlog deel 6 (Over de top en onder grond), het Fred-album Het laatste beeld en... een speciaal album van Fred met korte verhalen, bij aankoop van een Hum! -album. Kijk het na in onze halfjaarfolder.

Onze uitgaven worden verspreid onder de stripspeciaalzaken, maar zijn ook rechtstreeks bij ons te bestellen. Kijk voor de beschikbare titels onder 'bestellen' en stuur ons een mailtje.

We staan ook regelmatig op beurzen. Gereserveerde albums kun je dan direct bij onze stand afhalen. Dat scheelt alweer de kosten van verzending. We streven er altijd naar om nieuwe uitgaven zoveel mogelijk rond beursdeelname te plannen.

Uitgaven in de planning...


2020: WORDT INMIDDELS UITGELEVERD...
Ons tweede album van inspecteur Bayard (De draken van de duivel) en het eerste deel van het westerntweeluik Junk (Terugkeer). Gaat binnen enkele weken naar de drukker:
deel 2 van Junk (Terugkeer), Tex Willer zwart wit deel 14 (Seminoles) en Tex Willer kleur deel 9 (Hinderlaag in Sulphur Springs).

Verder... werken we rustig door aan nieuwe uitgaves, zoals Eden en De man die Criss Kyle doodde.

 

Ontmoet Uitgeverij Hum! op de Beurs...


Tsja, het gaat allemaal voorlopig niet door, maar dit stond op de agenda.. volgend jaar beter!

zaterdag 15 augustus 2020 (afgelast)
Kamper Stripspektakel

zaterdag 29 augustus 2020 (afgelast)
Oostnederlandse stripboekenbeurs - Deventer

10 + 11 oktober 2020 (afgelast)
Stripfestival, Breda

28 + 29 maart 2020 (afgelast)
De Stripdagen / Dutch Comic Con - Jaarbeurs Utrecht

16 + 17 mei 2020 (afgelast)
Brabants Stripspektakel, Eindhoven

30 en 31 mei 2020 (afgelast)
Stripdagen, Haarlem

 

 

hum

f