Poh & Slim Crowdfunding

 

 


Op vrijdag 3 maart lanceert HUM! z'n tweede crowdfunding. Via Ulule proberen we voldoende fondsen te verzamelen om het album Poh & Slim te kunnen publiceren.
 

Van het verhaal "Poh & Slim - Droomdetectives" werden 28 pagina's voorgepubliceerd in het Vlaamse magazine MAXIX. Met tekeningen van Ralf van der Hoeven op scenario van Ger Apeldoorn en Willem Ritstier. Helaas werd afgelopen januari het laatste nummer van Maxix gepubliceerd, waardoor de laatste 16 pagina's van het verhaal niet getekend konden worden.

Nog niet... want met deze crowdfunding willen we de auteurs in staat stellen hun verhaal af te maken en het in een mooi album te publiceren.

De funding is straks hier te vinden:
www.ulule.com/poh-slim-droomdetectives

als je er nu al een kijkje neemt kun je aangeven dat je een bericht wilt ontvangen op het moment dat we van start gaan...

 

"Poh & Slim" is een komische detectiveserie over twee speurders die in hun eerste avontuur een weg vinden naar de droomwereld die onder iedere stad ligt, in dit geval het San Francisco van 1967. Wat ze in die droomwereld tegenkomen kunnen ze gebruiken om de meest ingewikkelde zaken op te lossen.

Speciale aandacht voor alle
Philemon-liefhebbers: de doorgangen naar die droomwereld hadden zo maar aan het brein van Fred ontsproten kunnen zijn...

 

 

Hou je van artist-editions, dedicases, commissies, originele pagina's en alternatieve covers? Neem dan vrijdag direct een kijkje.

De crowdfunding zal - uiteraard - ook nog leuke  extraatjes bevatten, allemaal exclusief voor de deelnemers aan deze campagne. We zijn er druk mee bezig, maar behalve stretch-goals proberen we ook weer een early-bird verrassing op te nemen, voor de snelle funders.

 

www.ulule.com/poh-slim-droomdetectives


Als de campagne op Ulule succesvol is, zal het album dit najaar verschijnen.
 

 

 


We zouden het geweldig vinden als jullie ons mee willen helpen, zodat Ralf z'n laatste 16 pagina's kan gaan tekenen... bij voorbaat onze dank!

Met vriendelijke stripgroet,

Erik van Helvoort & Ben Kamphuis
HUM!


www.uitgeverijhum.nl & www.facebook.com/uitgeverijhum