Vier beursedities bij HUM!
Nu te reserveren.Het is nog even afwachten of De Stripdagen in Rijswijk echt door kunnen gaan, maar de stripbeurs in Kampen een paar weken geleden was in ieder geval erg gezellig. Wat er ook gebeurt, wij zullen eind oktober vier zeer speciale edities uitbrengen.

In deze nieuwsbrief lees je hoe je deze luxe en gelimiteerde edities alvast kunt reserveren.


1. Tex Willer - Het teken van Yama


Dik, dikker, dikst. Na 15 zwart/wit- en 10 kleurenalbums is het tijd voor iets anders. Deze strip telt liefst 336 pagina's in zwart/wit.

Auteur Fabio Civitelli, die we nog kennen van zijn album Dodemansrit, tekende jarenlang aan dit verhaal over de magiër Yama, de zoon van een oude bekende: Mefisto!

Het album verschijnt als reguliere softcover, maar tevens in een luxe beurseditie - hardcover met rode linnen rug, alternatieve kaft en drie ex-libri. Naar onze bescheiden mening de allermooiste Tex Willer uitgave tot nu toe!

Links de reguliere editie ( 24,95);                       Rechts de beurseditie ( 39,95)


2. Eden - Terug naar de Verloren wereld

André Taymans is een begrip in de Europese strip, met Caroline Baldwin timmert hij al jaren aan de weg. Zijn nieuwe reeks Eden is een tweeluik, geïnspireerd op het beroemde boek The lost world van Sir Arthur Conan Doyle.

Let op: Taymans zal zijn album te Rijswijk komen signeren!

Naast de reguliere editie (softcover 48 pag. 8,99) verschijnt er ook een luxe beurseditie (hardcover, linnen rug, ex-libris - 24,95)

Links de reguliere editie ( 8,99);                               Rechts de beurseditie ( 24,95)

3. Cocco Bill en Co


Het heeft een jaar of veertig geduurd, maar eindelijk keert de geniale, chaotische en onverschrokken cowboy Cocco Bill terug naar de lage landen. Oudere jongeren kennen hem nog wel uit de Pep, getekend door de Italiaan Jacovitti in zijn onmiskenbare drukke stijl.

Dit album van 64 pagina's bevat een lang verhaal van Cocco Bill (nooit eerder vertaald), plus enkele andere helden van Jacovitti zoals Jak Mandolino en Zorry Kid. Tevens is er een compleet nieuw verhaal opgenomen van Cocco Bill, getekend door Jacovitti's voormalige assistent: Luca Salvagno. Hierin ontmoet Cocco Bill die andere Italiaanse cowboy... Tex Willer!


Let op: Luca Salvagno signeert zijn album in Rijswijk!

Naast de reguliere hardcover ( 19,95) verschijnt er een speciale beurseditie met een fraaie stofomslag en meerdere prenten. Bij voorbaat al een collectors item...

Links de reguliere editie ( 19,95);                      Rechts de beurseditie ( 34,95)
                                                                                       de cover under construction!

4. Muertos


Een ijzingwekkend, sfeervol album in stemmig zwart-wit waarin een soort ziekte verwoestend huishoudt in het door klassentegenstellingen sterk verdeelde Mexico. Levende doden, dode levenden... jagen en gejaagd worden.

Auteur Pierre Place leefde zich grafisch helemaal uit in dit album, zodat we hem eigenlijk alleen maar in een mooie versie kunnen uitgeven van 152 pagina's met harde kaft en linnen rug:
€ 24,95.
Beurseditie: album inclusief twee door Pierre Place gesigneerde en genummerde ex libri:
€ 34,95. Gelimiteerd op 50 exemplaren.


muertos
 

We hopen jullie allemaal in Rijswijk te treffen, onze gehele crew is gevaccineerd - dus daar zal het niet aan liggen.


Erik van Helvoort & Ben Kamphuis
HUM!

www.uitgeverijhum.nl & www.facebook.com/uitgeverijhum
 

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.
 


This email was sent to benk@home.nl
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Helvoort geheimestraat 1 Sneek, Fr 8601 AA Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp