NIEUWE SERIE BIJ HUM!:
INSPECTEUR BAYARD

 

Eind juni beginnen we met een nieuwe reeks: de avonturen van Inspecteur Bayard. Getekend door niemand minder dan Olivier Schwartz, bekend van Atom Agency en z'n Robbedoes-verhalen.

In Frankrijk zijn er al 18 albums van de inspecteur verschenen, een mix van lange en korte verhalen. Wij beginnen met het eerste lange verhaal: "Lili, Grisbi en de rest". De reeks verschijnt in hardcover en de prijs per album is € 17,95 (48 pag.)

5

Gratis bijlage, maar... op = op
 
Om deze nieuwe HUM-reeks een kickstart te geven hebben we als extraatje een magazine gemaakt, met daarin 5 kortverhalen.

En dat magazine is niet te koop... het wordt enkel gratis weggegeven - in de stripspeciaalzaak of direct bij de uitgeverij.

Maar... de oplage is zéér gelimiteerd en de winkels zullen het enkel kunnen weggeven bij de eerste albums die in de winkels liggen. Oftewel: neem direct contact op met je stripwinkel en reserveer een exemplaar, dan is de kans het grootst dat je dit magazine aan je collectie kunt toevoegen. Tweede optie:
stuur een mailtje naar HUM! waarin je het album aldaar reserveert, dan sturen wij het album mét het magazine per post toe.

Oh ja, in oktober zal het tweede deel van deze serie al verschijnen!
4

 NIEUWE SERIE BIJ HUM!:
INSPECTEUR BAYARD 

 

 

 

 

 

 

humf