Terug van weggeweest: Tex Willer

Eindelijk: Uitgeverij HUM! bracht Tex Willer terug in Nederland! Inmiddels (juni 2016) is het vijfde zwart/wit album verschenen 'De bushwackers van Missouri '.

Vooralsnog brengt HUM! twee albums uit in 2016, 220 pagina's dik, in zwart/wit. De verhalen komen uit de befaamde Italiaanse 'Albo Speciale' reeks, waarin elk jaar in juni een dik album uitkomt op A4 formaat getekend door een internationaal bekende tekenaar.

Daarnaast geven we softcover Willer albums in kleur uit, van 48 pagina's. 'Rangers' is daarvan de eerste. De 2e verschijnt januari 2017.

Interesse? Stuur mail: erik@uitgeverijhum.nl.
We nemen u dan op in de nieuwsbrief van Uitgeverij HUM!, en houden u op de hoogte. De oplage van de albums zal namelijk beperkt zijn. Echter, voorinschrijvers zijn verzekerd van een exemplaar...

Bekijk de Tex Willer albums van Hum!


l


b


OUTLAW en RANGER

Tientallen, zo niet honderden avonturen verschenen er over Tex Willer, een echte man van het wilde westen. Ooit schijnt hij outlaw te zijn geweest, maar trouwe lezers kennen hem vooral als ranger. Zoals veel western-helden treedt Tex op met drie vaste vrienden: Kit Carson, zoon Kit Willer en de indiaan Tijger. Tex Willer heeft al geruime tijd een eigen nederlandse website, met meer informatie over de reeks: www.texwiller.nl

h

 


fw