HUM! - AGENDA: beurzen en geplande uitgaven


NU VERKRIJGBAAR:
Fred - Cythera de tovenaarsleerlinge. ONDERWEG: Philemon - Het geheim van Filistijn
januari 2018

Het laatste albuma van 2017 is terug van de drukker en nu leverbaar: Cythera de tovenaarsleerlinge. Inmiddels liggen twee albums van 2018 bij de drukker:
misschien wel het allermooiste verhaal in de reeks Philemon: Het geheim van Filistijn,waar oom Filistijn moet voorkomen dat de winter de macht overneemt, en het nooit meer zomer wordt.
Ook in productie is het vierde kleurenalbum van Tex Willer Painted Desert. Tekenaar Angelo Stano komt naar de Stripdagen / Comic Con op 31 maart en 2 april! Verder leggen we de laatste hand aan twee vette nieuwe bundels van Torpedo en het magnifieke tweeluik Satania van Kerascoët.

We proberen elk jaar in ieder geval twee albums van Philemon uit te geven (in 2019 de laatste!), twee van Tex Willer, een bundel van Torpedo en een paar bijzondere albums. Onze uitgaven worden verspreid onder de stripspeciaalzaken, maar zijn ook rechtstreeks bij ons te bestellen. Kijk voor de beschikbare titels onder 'bestellen' en stuur ons een mailtje.

We staan ook regelmatig op beurzen. Gereserveerde albums kun je dan direct bij onze stand afhalen. Dat scheelt alweer de kosten van verzending. We streven er altijd naar om nieuwe uitgaven zoveel mogelijk rond beursdeelname te plannen.

Uitgaven in de planning...

LIGT BIJ DE DRUKKER:
Philemon - Het geheim van Filistijn
Tex Willer (kleur) - Painted Desert


2018: WORDT NU AAN GEWERKT...
Kerascoët & Vehlmann - Satania
Torpedo integraal deel 2 en 3
Gilles Durance deel 1

en met het einde van Philemon in zicht (nog 2 albums) misschien nog iets speciaals met een bijzonder verhaal dat tussen verhaal 2 (De Verkleinkijker) en deel 3 (De drenkeling van de A) verscheen, en waarin Philemon een bijrol speelt. Fred maakte het verhaal in afwachting van groen licht om met Philemon verder te mogen gaan.

 

Ontmoet Uitgeverij Hum! op de Beurs


2018 (onder voorbehoud)

31 maart & 1 april 2018
De Stripdagen / Dutch Comic Con - Jaarbeurs Utrecht

7 apil 2018
Oostnederlandse stripboekenbeurs - Deventer

26 en 27 mei 2018
Stripdagen, Haarlem

18 augustus 2018
Kamper Stripspektakel

1 & 2 september 2018
Brabants Stripspektakel, Veldhoven

29 en 30 september 2018
Stripfestival, Breda

 

 

 

hum

f