HUM! - AGENDA: beurzen en geplande uitgaven


NU VERKRIJGBAAR:
Torpedo bundel 2; Philemon - Het geheim van Filistijn; Tex Willer - Painted desert; Fred - Cythera de tovenaarsleerlinge
april 2018

Bij de Stripdagen/Comic Con hadden we bij ons op de stand niet alleen tekenaar Stano van het verse Tex Willer-album Painted Desert: we hadden ook een nieuwe bundel van Torpedo (deel 2), het eerste deel van Satania en ons 15e album van Philemon:Het geheim van Filistijn,waar oom Filistijn moet voorkomen dat de winter de macht overneemt, en het nooit meer zomer wordt.
Bij de drukker ligt inmiddels Gilles Durance deel 1, Torpedo 1972, Satania deel 2 en Torpedo bundel 3.

We proberen elk jaar in ieder geval twee albums van Philemon uit te geven (in 2019 de laatste!), twee van Tex Willer, een bundel van Torpedo en een paar bijzondere albums. Onze uitgaven worden verspreid onder de stripspeciaalzaken, maar zijn ook rechtstreeks bij ons te bestellen. Kijk voor de beschikbare titels onder 'bestellen' en stuur ons een mailtje.

We staan ook regelmatig op beurzen. Gereserveerde albums kun je dan direct bij onze stand afhalen. Dat scheelt alweer de kosten van verzending. We streven er altijd naar om nieuwe uitgaven zoveel mogelijk rond beursdeelname te plannen.

Uitgaven in de planning...

LIGT BIJ DE DRUKKER:
Philemon - Het geheim van Filistijn
Tex Willer (kleur) - Painted Desert


2018: WORDT NU AAN GEWERKT...
Kerascoët & Vehlmann - Satania
Torpedo integraal deel 2 en 3
Gilles Durance deel 1

en met het einde van Philemon in zicht (nog 2 albums) misschien nog iets speciaals met een bijzonder verhaal dat tussen verhaal 2 (De Verkleinkijker) en deel 3 (De drenkeling van de A) verscheen, en waarin Philemon een bijrol speelt. Fred maakte het verhaal in afwachting van groen licht om met Philemon verder te mogen gaan.

 

Ontmoet Uitgeverij Hum! op de Beurs


2018 (onder voorbehoud)

26 en 27 mei 2018
Stripdagen, Haarlem

18 augustus 2018
Kamper Stripspektakel

1 & 2 september 2018
Brabants Stripspektakel, Veldhoven

29 en 30 september 2018
Stripfestival, Breda

en voor je het weet is het alweer 2019:

ong. maart/april 2019
De Stripdagen / Dutch Comic Con - Jaarbeurs Utrecht

ong april 2019
Oostnederlandse stripboekenbeurs - Deventer

 

 

 

 

hum

f