k

Kerascoët is geen tekenaar: het is een tekenduo.
Marie Pommepuy en Sébastien Cosset maken samen de mooiste beeldverhalen. We geven het toe: wij zijn fan. Daarom geeft Hum! het fascinerende Satania uit, een complet verhaal in twee albums (van elk 64 pagina's). Eerder gaven we Mooi duister uit (dat lovende recensies kreeg vanwege als heel bijzonder album) en Beeldschoon - een drieluik in een mooie cassette (en bijna uitverkocht).

s

Marie Pommepuy en Sébastien Cosset maken samen de mooiste beeldverhalen. We geven het toe: wij zijn fan.

mMOOI DUISTER van Kerascoët en Vehlmann
MOOI DUISTER (door Kerascoët en Vehlmann)
E
en verhaal dat het midden houdt tussen sprookje en horror.

Bekijk een PREVIEW van 12 pagina's uit Mooi Duister.

 

t

Stel, je bent niet moeders mooiste, niet bijster intelligent en je maakt vis schoon in een gehucht. Maar dan: een wonder! Plots verandert je aanblik en ziet iedereen je als de mooiste vrouw op aarde. Alles verandert ... maar niet altijd even positief. De feeën hebben zo hun eigen plannen met de mensheid.

De strip 'Beeldschoon' is zelf een grafisch juweel. Een prachtig uitgewerkt en afgerond zwart sprookje in drie delen. Met tekeningen van Kerascoët en tekst van Hubert.

Beeldschoon is alleen nog leverbaar als volle verzamelcassette, met alle drie de delen en een epiloog. De verzamelcassette inc. epiloog is nog wel los verkrijgbaar.

1 - Vervuld verlangen (augustus 2015)
een ongelooflijke verandering... met onverwachte consequenties

2 - Koningin Dubio (oktober 2015)
de strijd van leven en dood om de allermooiste

3 - Gewone stervelingen (december 2015)
wat kan een mens uitrichten tegen de macht van feeën?

Verzamelbox voor de hele set van drie albums (augustus 2015)
fraaie box voor 3 albums, met exclusieve epiloog van 4 pagina's


o

humf


a

Vervuld verlangen
(augustus 2015)

Onvoorstelbaar. Dat nou net de lelijke Sardine een fee uit haar betovering gaat bevrijden. In ruil daarvoor gaat haar diepste wens in vervulling, maar met afgrijselijke gevolgen. Want je draait niet zomaar een vervulde wens weer terug.